Què és DGust? 

Degust és el fruit d’una feliç confluència de dos sabers que s’han transmès de generació en generació en el sí d’una família pagesa.

D’una banda, el tracte i l’experiència amb el camp, amb l’hort i els arbres fruiters, l’amor per una finca per la qual havien suat els nostres avis amb les seves mules, i en la qual continuem treballant amb aquells mètodes que ens atorguen la millor fruita, amb tot el seu sabor, la seva olor i les seves saludables propietats.

L’altra art són les receptes i els secrets amb els que l’àvia elaborava els fruits i els conservava per aprovisionar la despensa per a tot l’any, i en els que es gaudia del gust de la fruita i aquella dolçor que és tan pròpia de la llar.
Els productes Dgust estan basats en anys d’experiència en el camp de la fruticultura i son el resultat d’un persistent procés de reconversió.
El manteniment dels tradicionals mètodes d’elaborar les conserves ha estat una constant al llarc de generacions en la nostra familia.+Infoproductes.htmlshapeimage_7_link_0
Qui som?
Dgust és un projecte sorgit a l’interior de l’empresa FarréFruits, dedicada a la fruita des de principis de segle, i una de les pioneres en la producció i emmagatzematge de poma i pera durant la primera meitat del segle passat, quan teníem una parada de venta de fruita al mercat del Born de Barcelona.+infocamp.htmlshapeimage_8_link_0

Posteriorment hem continuat la tradició fruitera però concentrant-nos cada cop més en una producció que prima la qualitat, de manera que hem pogut adequar la finca a les exigències del respecte pel medi ambient i tendint a un producte ecològic. 

Els nostres avantpassats anant a recol·lectar poma al camp. 1945.

Què femQue_fem.htmlshapeimage_14_link_0
On somOn_som.htmlshapeimage_15_link_0
AgrobotigaAgrobotiga.htmlshapeimage_16_link_0
L’hortLhort.htmlshapeimage_17_link_0

Contacta amb nosaltres:

degust2010@gmail.com

Info.dgust@gmail.com

100 % de cal Eusebi